top of page

Tulvaklubi Oulun seudun nuorille
Tulva ry

Tulvaklubi Oulun seudun nuorille Skilli-projektissa vastataan nuorilta nousseeseen tarpeeseen luoda uusia musiikkitapahtumia Oulussa. Tulvaklubia toteutettaessa mahdollisestaan toimintaa, jossa nuorten omaa harrastuneisuutta sekä tapahtuma- ja mediatuotantoa yhdistetään uudenlaisilla sisällöillä. Tapahtumaa varten tuotetussa grafiikassa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan tekoälyä sekä tapahtuma striimataan livenä nuorten toimesta valitsemalleen alustalle. Nuorilla on myös mahdollista tuoda muita uudenlaisia sisältöjä suunnitteluun ja toteutukseen. 

Projektin toimintaan osallistuvat nuoret ovat aktiivisesti mukana verkostoitumisessa, striimauksen suunnittelussa, artistien etsimisessä sekä tekoälyn mahdollisuuksiin tutustumisessa ja hyödyntämisessä tarpeen mukaan. Lisäksi tapahtumatuotantoon liittyvät laajat sisällöt käydään läpi vastuuhenkilöiden tukemana.

Projektin toiminta-aika on maaliskuu - kesäkuu 2023. Toiminta sijoittuu Tulvan tiloihin sekä valittuun tapahtumaympäristöön.

Telakka X Hopisto -tapahtuman aikataulu:

13.5.2023 


19.00 Ovet auki
19-20 DJ Izzen ensimmäinen dj-setti
20.00 Ciave
20.10 Tase & Jilli
20.40 JuusoAJR
21.10 Space General
21.30 VeeKoo
22-22.30 Tauko
22.30 Hanna Linna
23.00 Diego
23.30 Tokola666
00.00 Hello
00.30-01 DJ Izzen jälkimmäinen dj-setti
01.00 Ovet kiinni

Telakka sekä Alkio-opiston Hip Hop-elementit -opintolinja tarjoaa Telakan täydeltä livevetoja tulevilta räp-ammattilaisilta, kun Telakan ja ”Hopiston” artistit isketään yhdeksi illaksi saman katon alle Oulussa. 

Telakka X Hopisto -ilta taltioidaan ja julkaistaan myöhemmin YouTubessa. Videolla mukana myös kiertävän reportterimme haastattelut illan ajalta.

Projektin toiminta on päättynyt. 

Lataa Tulvaklubi -menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

Seuraa Tulva ry:tä ja Telakka Mediapajaa Instagramissa:

@tulvaklubi

@telakka_mediapaja

 

 

Tulvaklubi vastaa teemaan Digielämys - digitaalisen median ja teknologian uusi hyödyntäminen. 

Lisätietoja voit kysyä Peliliikkeen työntekijöiltä tai vastuuhenkilöltä: Henry Kuusiniemi ja Jere Rönkkömäki. Yhteystiedot täällä (avautuu uuteen välilehteen).

peliliike-kuva4.jpg
tulvamedia+logo+vector.png
bottom of page