top of page

Ropeahjo
Cryo Ry

​Projektin tarkoituksena on auttaa Oulun nuoria näkemään roolipelaaminen laajempana harrastuksena, jolla on paljon annettavaa kenelle tahansa. Ropeahjolla tuetaan toteuttajanuoria kehittämään yhteisöllisesti oma roolipeli; joko pelijärjestelmä tai seikkailumoduuli. Projektissa opastetaan myös erinäisten työkalujen käyttöönottoa, kuten digialustoja pelitestaamiseen ja kehittämiseen sekä Oulun Yliopiston Fablabin 3D-printtereitä sekä laserleikkureita.

Projektin aikana nuoret kokoontuvat verkossa (Discord) sekä kasvotusten.

Tapaamisissa opastetaan pelien vetämisessä ja kehittämisessä, sekä järjestetään viikoittaisia kokoontumisia. Kokoontumisissa voidaan pelata, pelitestata ja kehittää omaa peliä eteenpäin. Tapaamisia järjestetään myös esimerkiksi Fablabiin, jossa voidaan tutustua laitteistoihin ja niiden käyttöön.

 

Vaikka Ropeahjossa suunnitellaan ja toteutetaan roolipelituote, toiminnan mielekkyys ja taiteellinen orientoituminen pysyy toteutuksen punaisena lankana.

Seuraa Cryon toimintaa Instagramissa: @roolipelikerho_cryo

Klikkaa tästä liittyäksesi Ropeahjon Discord-palvelimelle

Ladattavaa materiaalia:

- Ropeahjo mainos

Toiminta on päättynyt.

Lataa Ropeahjo  -menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

Ropeahjo vastaa teemaan Digielämys. Projektin vastuuhenkilöinä toimii Samuli Raninen ja Maria Virtanen. Yhteystiedot täältä (avautuu uuteen välilehteen).

e422b047-f483-4e06-a1ca-d26331e174ac_edited.jpg
Cryo ry logo
bottom of page