top of page

Nyt striimataan
Oulun NMKY & YMCA Oulu eSports 

​Projektissa pilotoidaan keinoja osallistaa nuoria edistämään myönteistä nettikulttuuria nuorten omissa verkkoympäristöissä. Projektilla mahdollistetaan kymmenelle 15–29-vuotiaalle oululaiselle tilaisuus päästä tutustumaan striimaussceneen ja sekä uusiin nuoriin.

Projektin fokuksessa ovat striimaaminen ja myönteisen nettikulttuurin edistäminen. Konkreettiset sisällöt kuitenkin määrittele toteuttajanuorten oma motivaatio ja mielenkiinto

Toteuttajanuorilla on mahdollisuus tutustua ja toteuttaa striimaukseen liittyviä sisältöjä vastuuhenkilöiden tukemana. Tällaisia sisältöjä ovat esimerkiksi striimauksen tarvittavaan välineistön ja ohjelmiston kokeileminen sekä näiden ominaisuuksiin tutustuminen, striimattavan sisällön suunnittelu sekä itse striimauksen toteuttaminen ja markkinointi sekä mahdollisten katsojien kanssa kommunikointi. Lisäksi toiminnassa on aina mukana sisältöjä liittyen digiturvataitojen sekä myönteisen nettikulttuurin edistämiseksi.

Toiminta tällä hetkellä:

  • 9.5. Toteuttajanuoret kokoontuvat yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa säännöllisesti

  • Toimintaa järjestettiin viikoittain myös kesäkaudella 

  • 1.10. Verkkopelitapahtuma

  • 13.10. Projektin aikana tuotettu materiaali valmis 

Ladattavaa materiaalia:

Lataa Nyt striimataan -menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

Toiminta on päättynyt.

 

 

Nyt striimataan vastaa teemaan Myönteinen nettikulttuuri. Projektin vastuuhenkilöinä toimivat Eetu Åman ja Eetu Asikainen.

peliliike-kuva5-yellow.jpg
YMCA_oulunnmky-scaled.jpg
bottom of page