top of page

Nopat näytölle!
Saagasi Events

Nopat näytölle! Skilli-projektilla kehitetään nuorten osallisuutta ryhmätoimintana, yhdistämällä pöytäroolipelaamista ja mediatuotantoa. Projektissa muodostetaan maksimissaan kymmenen hengen ryhmä 15-21 -vuotiaista oululaisista nuorista, joilla on motivaatiota nostaa esille omaa pöytäroolipeliharrastuneisuutta ja motivaatiota harjoitella tuottamaan erilista digitaalista mediaa. 

Nuorilla on aktiivinen rooli projektin sisältöjen toteutuksessa; aikataulut, pelattavat roolipelit, roolienjako ja tehtävät, striimien sisältö sekä markkinointi on täysin nuorten omaa käsialaa. Muuta digitaalista sisältöä pöytäroolipelaamisesta voivat olla esimerkiksi digitaalinen piirrostaide pohjautuen pelisessioissa tapahtuneeseen tai miniatyyrien stop-motion animaatio. 

Projektiin osallistuminen tarjoaa osallistujalle mahdollisuuden kehittää esiintymistaitoja ja median tuottamiseen liittyvää osaamista sekä tilaisuuden nostaa esille omaa harrastustaan.

Seuraa Saagasi Events Instagramissa: @saagasievents

Saagasi Events kotisivut ja ilmoittautuminen
 

Toiminta on päättynyt.

Projektin materiaalia:

Lataa Nopat näytölle -menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

 

 

Nopat näytölle vastaa teemoihin Digielämys - digitaalisen median ja teknologian uusi hyödyntäminen, Myönteinen nettikulttuuri sekä Digipelaamisen tukeminen ja merkityksellisyys.

Lisätietoja voit kysyä Peliliikkeen työntekijöiltä tai vastuuhenkilöltä: Tanja Kuusniemi, Tuomas Kuusniemi ja Aleksi Nikula yhteystiedot (avautuu uuteen välilehteen)

logo_saagasievents_lapinakyva.png
bottom of page