top of page

Matkalla media- sekä tapahtumatuotannon ammattilaiseksi
Tulva ry

Projektilla tuodaan tapahtumajärjestämisen osaamista nuorisotyön toimintakentälle ja kokeillaan nuorten osallistamista kyseisen osaamisen keinoin. Projektilla mahdollisestaan ainakin kymmenelle 15–29-vuotiaalle oululaiselle nuorelle tilaisuus päästä tutustumaan tapahtumajärjestämisen sisältöihin Tulva ry:n tukemana.

Projektissa nostetaan esille tapahtumatuotannon toimintaympäristö mahdollisimman kattavasti. Toteuttajanuorilla on mahdollisuus tutustua ja toteuttaa tapahtumatuotantoon liittyviä sisältöjä vastuuhenkilöiden tukemana. Tällaisia sisältöjä ovat esimerkiksi tapahtuman konseptointi ja kokonaisuuden suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen, visuaalisen ilmeen ja kohdeyleisön suunnittelu, tapahtuman elinkaaren suunnittelu, mediatuotannon suunnittelu ja toteuttaminen sekä artistikiinnityksistä huolehtiminen.

Toteuttajanuorilla on aktiivinen rooli projektin sisältöjen toteutuksessa. Projektiin osallistuminen tarjoaa kyseisille nuorille mahdollisuuden tutustua suunnitelmalliseen tapahtumatuottamiseen sekä mahdollisuuden valjastaa Tulva ry:n osaamisen ja puitteet heidän omaan tekemiseensä.

Projektin toiminta-aika on päättynyt. Tapahtumia ja kuulumisia voi seurata Instagramissa @telakka_mediapaja ja @tulvaklubi. 

Lataa projektin menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

 

 

Matkalla media- sekä tapahtumatuotannon ammattilaiseksi vastaa teemaan Digielämys. Projektin vastuuhenkilöinä toimivat Henry Kuusiniemi, Joonas Leinonen ja Joni Linna. https://www.tulvamedia.net/

peliliike-kuva4-yellow.jpg
tulvamedia+logo+vector.png
bottom of page