top of page

Liikkeen tutkiminen
Oulun Ylioppilasteatteri

Projektissa pilotoidaan toimintaa, jossa yhdistetään nuorten omaa harrastuneisuutta hyvinvointia edistäviin sisältöihin ja teknologiaan. Projektilla kehitetään digitaalista nuorisotyötä yhdistämällä teatteritaidetta, nuorten osallisuutta, tekoälyä ja digitaalista taidetta. Vastuuhenkilöiden tukemana nuoret tutustuvat valo- ja äänimaailman luontiin, liiketutkiskeluun ja sitä kautta omaan itseensä. Tavoitteena on oman kehon havainnoinnin lisääntyminen ja ryhmähengen sekä kuuluvuuden tunteen luominen ryhmässä.

 

Vaikka pääpaino on liikkeen eri muotojen tutkimisessa, ryhmä tutustuu myös valo- ja äänipöytien ohjelmointiin. Ryhmä pohtii myös, mitä yhteyksiä liikkumisella voisi olla ohjelmoinnin kanssa. Entä mitä tapahtuu, jos antaa tekoälyn, esimerkiksi ChatGBT–botin, antaa ohjeet liikkumiselle?

Projektia varten muodostetaan 18–29-vuotiaista oululaisista ryhmä, johon mahtuu enimmillään 15 henkilöä. Projektin toiminta-aika on maaliskuu - kesäkuu 2023. Toiminta sijoittuu Kulttuuritalo Valveelle.  

Ilmoittaudu mukaan täältä (avautuu uuteen välilehteen).

Seuraa Oulun Ylioppilasteatteria Instagramissa: @oulunylioppilasteatteri

 

 

Liikkeen tutkiminen vastaa teemoihin Digielämys - digitaalisen median ja teknologian uusi hyödyntäminen sekä Digikuiskaajat - Toimintamalli digiosaamisen hyödyntämiseksi. 

Lisätietoja voit kysyä Peliliikkeen työntekijöiltä tai vastuuhenkilöiltä: Emilia Siponen ja Maria Antola, yhteystiedot täältä (avautuu uuteen välilehteen).

peliliike-kuva1.jpg
logo yot.jpg
bottom of page