top of page

Kysymykset kunnallisessa nuorisotyössä toteutettavan pelitoiminnan suunnittelun tueksi 


Peliliike -hankkeen aikana on koottu kysymyksiä strategisen suunnittelun tueksi kunnallisessa nuorisotyössä pelitoiminnasta vastaaville ja esihenkilöille.

Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa käytössä olevat käsitteet (pelitoiminta, pelitilat, eSports, pelikasvatus, pelillisyys), kuinka yhdenvertaisuus on huomioitu pelitoiminnassa, miksi ja millaista pelitoimintaa järjestetään ja mikä on kunnallisen nuorisotyön rooli tai merkitys toiminnan sisällöissä.

Tukikysymysten kokoamiseksi Peliliike on tehnyt yhteistyötä valtakunnallisesti digitaalista nuorisotyötä kehittävien toimijoiden sekä eri kaupunkien nuorisopalveluiden työntekijöiden kanssa. Alkuvuoden 2023 aikana Peliliike kokoaa käytyjen yhteiskehittämistilaisuuksien pohjalta materiaalia digitaalista pelaamista hyödyntävälle toiminnalle, joita nuorten parissa työskentelevät tahot voivat hyödyntää omaa pelitoimintaa suunnitellessaan.

Lataa tukikysymykset tästä linkistä (PDF). Kysymyksen taustoista voit lukea lisää Verkeen Blogissa (avautuu uuteen välilehteen).

peliliike-kuva5-green.jpg
bottom of page