top of page

eSports tutuksi
BlueWhites eSports

Projektissa tuodaan e-urheilun osaamista nuorisotyön toimintakentälle ja kokeillaan nuorten osallistamista kyseisen osaamisen keinoin. Projektilla mahdollistetaan kymmenelle 16–29-vuotiaalle oululaiselle tilaisuus päästä tutustumaan esports-kulttuurin sisältöihin ja kehittämään Oulun alueen esports-kulttuuria BlueWhites Academy ry:n tukemana.

Esports-scene nostetaan esille mahdollisimman kattavasti. Toteuttajanuorilla on mahdollisuus oman mielenkiinnon mukaan tutustua ja toteuttaa e-urheiluun liittyviä sisältöjä vastuuhenkilöiden tukemana.

 

Tällaisia sisältöjä ovat esimerkiksi nuorten oman pelisuorituksen kehittäminen heidän valitsemissa videopeleissä, tutustuminen eri keinoihin toteuttaa suunnitelmallista peliharrastuneisuutta, tutustuminen erilaisiin rooleihin esports-kulttuurissa (valmentajana pelisuoritusten analysointi ja harjoitusten aikatauluttaminen, selostajana pelien striimaus ja tarkkailu) sekä tutustuminen riittävän fyysisen kunnon ylläpitoon e-urheilussa.

Toiminta tällä hetkellä:

Ladattavaa materiaalia:

eSports tutuksi mainos (PDF)

Lataa eSports tutuksi -menetelmäkuvaus tästä (avautuu uuteen välilehteen)

 

 

eSports tutuksi vastaa teemaan Digipelaamisen tukeminen ja merkityksellisyys. Projektin vastuuhenkilöinä toimivat Kimmo Laine, Aleksi Donskoi, Max Berg, Juho Mikkonen ja Reko Nätkin. https://www.bluewhites.org/

peliliike-kuva6-green.jpg
Logo-BW.png
bottom of page